Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τierry Meyssan: «Το κεντρο της Τριπολης κατεχεται από τους εξεγερμενους. Ο κοσμος είναι εγκλειστος μέσα στα σπίτια του. Όχι χαρά αλλά τρομος! Όχι ελευθερια αλλά ξενη κατοχή.»

Και ενώ τα καθεστωτικά ΜΜΕ συνεχίζουν να αναφέρουν ότι οι δημοσιογράφοι στο Ριξος χοτέλ ήταν φυλακισμένοι από τους στρατιώτες του Καντάφι, οι πραγματικοί δημοσιογράφοι που ξεβράκωσαν ολοκληρη την εικονική πραγματικότητα που ζει ο υπολοιπος κόσμος, ο Μευσάν και Νεζμρόγια μας μεταφέρουν απλά την αλήθεια. Μια αλήθεια που λιγο ελειψε να τους κοστίσει τη ζωή από τους ταγματασφαλήτες του Νατο που βαφτίστηκαν «εξεγερμένοι» από την «αριστερά» σαν του Τσομσκι, και του Ζνετ …., από την συνασπισμένη φιλοσωνιστική καφρίλα των ντοπιων light δοσιλογων.


Τα δυο παλικάρια γλυτωσαν με τη μεσολάβηση του ερυθρού σταυρού. Στις 24 του μήνα που βγηκαν οι δημοσιογραφοι από το Ριξος, ο Μευσαν ελεγε:

«Το κεντρο της Τριπολης κατεχεται από τους εξεγερμενους. Ο κοσμος είναι εγκλειστος μέσα στα σπίτια του. Όχι χαρά αλλά τρομος! Όχι ελευθερια αλλά ξενη κατοχή.»

http://www.voltairenet.org/Message-from-Thierry-Meyssan-after

Οι 4 δημοσιγραφοι Thierry Meyssan, Mahdi Darius Nazemroaya, Mathieu Ozonan και Julien Teil, επικοινώνησαν τελευταία στις 27. Από τοτε δεν υπηρξε ξανά επικοινωνία μαζί τους καθόσον περίμεναν πλοίο για να φύγουν.

Η ανησυχία είναι εκδηλη για τους δημοσιογράφους δεδομενου των απειλων θανάτου που έχουν δεχτεί.

http://www.voltairenet.org/Voltaire-Network-still-awaiting

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου